COVID EVANGELIET

COVID-evangeliet

FHI kapittel 2, vers 1-20, kalles ofte for Covid-evangeliet

Og det skjedde i de dager at det gikk ut et bud fra Helsedirektør Bjørn Guldvåg at all verden skulle stikkes i armen. Dette var den første injeksjon, i den tid Erna var Statsminister i Norge. Og alle gikk for å la seg stikke, hver til sin by. Også statsråd Høie dro opp fra Rogaland, fra hytta Stavtjønn, til Kristiania, til Raymonds by, som heter Oslo, fordi han var av Jonas hus og sentralstyre, for å la seg stikke sammen med Marianne, sin ordfører, som ikke var med barn.

Men det skjedde mens de var der, da kom tiden da julebord skulle feires. Men det kom et budskap. Jonas kalte alle inn og ga dem sitt budskap, “Jeg siger eder at i år skal ingen feire julebord. Det var noen gjestegivere der på stedet som sto i baren og holdt sjenkevakt over flokken sin. Og se, en FHI engel sto hos dem, og FHI’s herlighet lyste om dem. Og de ble meget forferdet. 10 Men engelen sa til dem: Frykt ikke! For se, jeg forkynner dere en stor glede – en glede for alt folket. 11 I dag er det kommet en ny dose, en ny frelse, som er Booster, .som vil gi eder glede.  Sånn lyder Nakstads ord.

12 Og dette skal dere ha til tegn: Dere skal finne et variant ved navn Omikron, fra Afrika. 13 Og med ett var det sammen med engelen en himmelsk hærskare, som lovpriste Gullvåg og sa: 14 Ære være Gullvåg i det FHI, og fred på jorden, i mennesker vaksinens gledesrus. 15 Og det skjedde, da rådgiverne var fart opp fra dem til sin høye borg, da sa de vaksinerte til hverandre:
La oss nå gå reise rett til Syden og se om det virkelig har skjedd, det som Herren Nakstad har kunngjort oss. 16 De skyndte seg av sted, og de fant både Delta og Omikron, og barna som ventet på første stikk.

17 
Da de hadde sett det, fortalte de om det ordet som var talt til dem om dette barnet. 18 Og alle som hørte det, undret seg over det som ble sagt dem av gjestegiverne. 19 Men Nakstad tok vare på alle disse ordene og grunnet på dem i sitt hjerte. 20 Gjestegiverne vendte så tilbake, og de priste og lovet Gullvåg for alt det de hadde hørt og sett, slik det var blitt sagt dem, og så stilte de seg i kø, for nok et stikk, og lovpriset troen de hadde fått på en ny frelse…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg