ETTER FORNUFTENS EKKO HAR STILNET

Jeg rusler rundt på Volteigen med sår i sjela.  Ja jeg lytt innrømme at jeg går der med tårer i auga, og det eneste jeg finner er elgmøkkruker fra ifjor.  I buken kjenner jeg en kvalme som bare sorg kan gi deg.  Hvor er busua etter den lille kalven, som kvilte når mor åt, eller parret seg. En trist følelse brer seg… 

Som alle andre elghundeiere, er også min den beste til å finne elg.  Men – når elgen ikke er der lenger….  vi vandrer i en tom skog.

Og ja…jeg skal ikke svartmale helt.  Jeg vet jo at om noen dager, ser jeg elg.  Kanskje ei ku uten kalv, kanskje en okse med sår i baklåret, eller en helt uskadd fjorokse.  Men da kjære leser, sitter en annen hundefører, et annet sted, vonbroten, og opplever det samne som meg – for da er elgen han så i dag, hos meg.

Det er tungt å sitte å se på de vakre fargene nedover skråningen.  Lyngen, som fortsatt bærer blåbær, er blitt rød, orange, rød, og jammen er det att litt grønt au!

Men der er ingen lyder – annet enn fra en og annen småfugl, og innimellom kanskje du hører vinden visker gjennom “røsjlønga” og undrer, som meg, “åssen kunne dette skje?”

Ekkoet av protestene har stilnet.  Vi har innsett at politikken har feilet.  At intet kan reddes.  At det er over.  

Jeg forventer ikke forståelse eller endring.  Jeg aksepterer og resignerer.

Noen vil kanskje reagere på samnenligningen, men når en går gjennom reservatets stillhet, er det en følelse av at Donald og Kim, begge tapte.

Ari Behn skrev hva jeg i dag føler “Trist som faan” og jeg vil ha ham som statsminister neste gang.

Fornuftens ekko har virkelig stilnet…

 

(Denne blogg vil bli endret og redigert, ettersom dagen går, og sorgen tar meg – følg med i hele dag)

 

#elg #jakt #ari #behn #ulv #sorg

1 kommentar
  1. Ønsker deg god jakt likevel 🙂 Håper din NEG vil finne spor og få en god los. Ikke lett for en jakthund å ikke få gjort jobben sin.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg